Standardsida

 

Välkommen att gå på lunchteater på Stadsteatern!

 

Kostnad 230 kr per person och tillfälle.

 Lunch serveras från 11.30 och föreställningen börjar kl 12.00 och varar en timma.

 Är du intresserad ?

Maila ditt svar senast 20 september till Birgitta Pion, birgitta.t.fischer@gmail.com OBS - EJ VIA KONTAKTSIDAN och skriv vilken föreställning, som är ditt första val. Vi fördelar biljetterna efter turordning. Alla sitter inte vid samma bord, men vi har bokat så att minst två sitter vid samma. När detta datum passerat får du mail om vilken föreställning och till vem du skall betala. Vi hämtar bara ut biljetter som vi har erhållit pengar för.

 

 

En hyllning till Barbra Streisand –

onsdag 8 november (20 bilj)

 Med personliga tolkningar på svenska hyllas Barbra Streisand och några av hennes låtskatter. Där vägen till framgång baseras på hennes starka vilja av att aldrig ge upp sina drömmar. Kan man överhuvud taget ha något gemensamt med Barbra, en levande ikon? Djupa betraktelser så väl som funderingar med glimten i ögat. Att våga ta vägen det du är lite rädd för och plötsligt kan få vingarna att bära.

 

Med: Anna Werner och Jonathan Bengtsson piano

 Lunchen består av: Kycklingfärsbiffar med soltorkad tomatkräm och klyftpotatis.

 

 En liten soaré på lunchen –

torsdagen den 16 november (30 bilj)

 Mötet med Kent Andersson och revyerna på Aftonstjärnan gjorde Mirja Burlin till en hyllad komedienne. Om vägen dit, tillstånd på olika hållplatser och Mirja Burlins samarbeten längs vägen, som det med Kristina Lugn, handlar denna varma och humoristiska föreställning med musik och texter som ni garanterat kommer känna igen!

 

Med: Mirja Burlin och Fabian Kallerdahl piano

 Lunchen består av: Kålpudding med rårörda lingon, timjansky och pressgurka.

 

Välkomna Hälsar

 Maria Måås, Birgitta Pion och Gunilla Rosenböna